Pravda, moc zdravé to není. Na druhou stranu mě to velmi těší

No, to já jsem asi lenošný hledat, co je kde nového... Navíc, jak blbě vidím... :o/vyvar z ovaru píše: ↑08 čer 2018, 13:25Ja neotviram temata, kde neni nic noveho, naopak prave, taky jen ty nove a prave tim skokem na posledni post - toto u me funguje dobre.
No, nevím, kolik z toho postřehnu, ale:
Joshuií nápady... :o)Joshua píše: ↑27 srp 2018, 16:49Přeji hezký den všem zdejším investorům.
Přepadla mě taková rychlá myšlenka... všiml jsem si, že spousta lidí sdílí své grafy, názory a know-how. Co založit složku Portfolia, kde by měl každý investor možnost veřejně sdílet vývoj svého portfolia (klidně i na slepo, bez čísel)? Bylo by to v podstatě jedno vlákno, kde by mohl dotyčný psát na pokračování (stanovit si veřejně cíle, resp. strategii) a ostatní by se mohli ptát, případně doporučit.
Nevím, zda by se vám něco podobného líbilo. Ale pokud bude více zájemců, rád vyjdu vstříc.
To je jediná otázka, zda jsou ostatní ochotní sem něčím přispět a jsou ochotní to dělat přes zdejší fórum (namísto toho aby si založili vlastní domény, čemuž bych se nedivil). Třeba bych i povolil referral odkazy, aby z toho dotyční v těch vláknech měli šanci něco mít.
Nu, prostor k vyjádření tu je...Joshua píše: ↑27 srp 2018, 17:39To je jediná otázka, zda jsou ostatní ochotní sem něčím přispět a jsou ochotní to dělat přes zdejší fórum (namísto toho aby si založili vlastní domény, čemuž bych se nedivil). Třeba bych i povolil referral odkazy, aby z toho dotyční v těch vláknech měli šanci něco mít.
Ano, každý investor by si založil své vlákno, pod svým jménem a sdílel by si v něm, co by uznal za vhodné. Taková je základní myšlenka. Jediné co hrozí je, že se nenajde dostatek zájemců, což sem ochotný za nějaký ten Joshuií nápad mimo mísu podstoupit :-).
Jasně, že je v tomto P2P mnohem jednodušší než akcie ale i tak si to dovedu představit. Koneckonců, těch věcí co se tu probírá je vícero - ať už složení portfolia (ať už celkově, nebo jen mezi P2P platformami, nebo mezi poskytovateli na Mintosu), výkonnost portfolia, nastavení AI, ...Saraph píše: ↑27 srp 2018, 21:56Jak sem už Jan dával odkazy, v minulosti jsem nějaké takové vlákno zakládal, ale moc se to neujalo. To nedávám za vinu jen ostatním, ale i sobě. Asi jde hlavně o to, že u P2P je ukazování „úspěchů“ takové nudné. Prostě portfolio bylo před rokem tady a teď je o 12 % jinde - přesně, jak se dalo očekávat. Taková témata budou asi spíše pro účastníky akciových a forexových trhů, případně pro lidi jako Finlordi, kteří mají rozmach do tolika P2P platforem, že jejich měsíční články o vývoji portfolia obsahují nějaké zajímavé informace. Od průměrného investora by možná něco ve smyslu „kam jsem se dostal za 5 let investování“ mělo co nabídnout.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů