Mintos - bug report


web: www.mintos.com
Odpovědět
Uživatelský avatar
LuckyLuke
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 1912
Registrován: 13 pro 2016, 18:23
Reputace: 431
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od LuckyLuke » 02 led 2020, 07:58

V gmailu mi to chodí do složky "Promoakce".

T_o_m
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 100
Registrován: 14 srp 2017, 11:00
Reputace: 15
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od T_o_m » 02 led 2020, 08:42

Takovou složku tam nemám. Nenašel jsem ve složce Všechna pošta ani ve Spamu
Není ten email jen u Dvou fázová autentizace?

T_o_m
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 100
Registrován: 14 srp 2017, 11:00
Reputace: 15
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od T_o_m » 02 led 2020, 12:19

Už mi to samo začalo fungovat 8-)

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 04 kvě 2020, 01:11

Nemáte náhodou někdo zkušenost - Closing balance v Account Statement mi setrvale ukazuje o chlup vyšší hodnotu než Available funds v Overview (kterážto hodnota je shodná s hodnotou v pravém horním rohu v záhlaví stránky se zůstatky jednotlivých měn).
Díky.
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

barahir
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 443
Registrován: 20 čer 2017, 20:27
Reputace: 93
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od barahir » 20 kvě 2020, 17:35

Čuchám nějakej vojeb. Co to má být jako záporný balance?
Přílohy
m.png
m.png (76.71 KiB) Zobrazeno 432 x

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 20 kvě 2020, 18:17

barahir píše:
20 kvě 2020, 17:35
Čuchám nějakej vojeb. Co to má být jako záporný balance?
To už se mi stalo včera. Nějak podivně se řadí transakce.
Takže třeba počáteční stav je 5, v platbách přijde 25 (vím, v téhle době iluze x) ) a ty koupíš něco za 20. Ale v mém případě se těch 20 zaúčtovalo na první místo, takže jsem měl ve výpisu fiktivně zůstatek -15, i když nikdy takový nebyl. A pak to se to samozřejmě vyrovnalo těmi transakcemi, které byly přišlé už před nákupem, ale ve výpisu se posunuly až za něj...
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

barahir
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 443
Registrován: 20 čer 2017, 20:27
Reputace: 93
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od barahir » 20 kvě 2020, 20:12

Jo je to, tak, špatně se to řadí, když si stáhneš excel, tak tam je to dobře.

Uživatelský avatar
SomeoneWhoCare
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 230
Registrován: 21 srp 2019, 15:45
Reputace: 122
Bydliště: Mars
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od SomeoneWhoCare » 20 kvě 2020, 20:13

Výpis na webu je vzestupně řazen dle Transaction ID. Z nějakého důvodu (předpokládám ty čachry s IDF Eurasia) začali včera transakce číslovat od nuly do mínusu, tzn. poslední transakce se zobrazují v account statement na začátku. Správně je to vidět při stažení transakcí v XLSX.

Uživatelský avatar
zbynhu
Moderátor
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 1165
Registrován: 09 srp 2017, 09:48
Reputace: 598
Bydliště: Holice
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od zbynhu » 20 kvě 2020, 20:21

zbynhu píše:
14 pro 2019, 13:27
Chaos v přehledech na Mintosu nabírá nových rozměrů...
Můj account statement ke včerejšku:
mintos.jpg

K dnešku už mi to ukazuje -550 EUR a to mám přitom volných asi 300 EUR k rozinvestování...
Tenhle bug se objevuje už řadu měsíců - viz citace z prosince 2019.
Vlastně se mi za poslední dobu málokdy stalo, že bych měl v průběhu dne zůstatek dle výpisu kladný...

Tehdá jsem kvůli tomu komunikoval s podporou a bylo mi potvrzeno, že chyba souvisí se zavedením pending payments.
Ale náprava od té doby stále nějak neproběhla...

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 21 kvě 2020, 16:17

Mintos mírně změnil vzhled sekce Portfolio (a možná teda i dalších). Za mě asi k lepšímu (dokud neobjevím, že něco zmizelo), ale předtím, co jsem si musel zoomovat, abych přečetl, tak teď je čitelné v poho. I když na druhou stranu seznamy ke koláčovému grafu se mi předtím vlezly na jednu stránku, teď budu muset přetáčet. Ale i ty jsou větším fontem.
Ale hlavně - nenačte se sekce Portfolio - finished (ale s tím začaly být problémy už včera, ale to se do toho pletla i celková nedosažitelnost mintos.com).

EDIT: Feedback z podpory je ten, že Mintos nepodporuje MS Edge. Na ostatních prohlížečích by se tento problém neměl vyskytovat.
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 23 kvě 2020, 18:34

Jan píše:
21 kvě 2020, 16:17
Mintos mírně změnil vzhled sekce Portfolio (a možná teda i dalších). Za mě asi k lepšímu (dokud neobjevím, že něco zmizelo), ale předtím, co jsem si musel zoomovat, abych přečetl, tak teď je čitelné v poho. I když na druhou stranu seznamy ke koláčovému grafu se mi předtím vlezly na jednu stránku, teď budu muset přetáčet. Ale i ty jsou větším fontem.
Ale hlavně - nenačte se sekce Portfolio - finished (ale s tím začaly být problémy už včera, ale to se do toho pletla i celková nedosažitelnost mintos.com).

EDIT: Feedback z podpory je ten, že Mintos nepodporuje MS Edge. Na ostatních prohlížečích by se tento problém neměl vyskytovat.
Mimochodem, je tu ještě někdo s tímto problémem? Ukázalo se, že ani jiný počítač s jiným OS a prohlížečem můj problém nevyřešil :o/. Takže z čistě informativního mailu Mintosu bude nakonec žádost o řešení :o/.
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

Gixian
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 175
Registrován: 13 lis 2019, 21:50
Reputace: 63
Bydliště: Neznámé
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Gixian » 23 kvě 2020, 19:32

Mě finished investments fungují normálně.

gulliver
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 465
Registrován: 22 říj 2019, 06:37
Reputace: 87
Bydliště: Neznámé
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od gulliver » 23 kvě 2020, 23:39

mě také fungují. Linux Ubuntu Chromium

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 24 kvě 2020, 11:23

Portfolio Finished mi stále nefunguje (W10/Edge, W10/FFox, W7/Chrome, 3 odlišné počítače i připojení) :o(.
BTW - taky jsem jednou ráno zadával výběr v CZK. Překvapivě byl tento výběr obsažen ve dvou denních infomailech od Mintosu :o/. Bylo to tenhle týden, potvrzení výběru zatím nepřišlo (ale CZK na Mintosu bylo méně likvidní).
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 25 kvě 2020, 20:58

Jan píše:
24 kvě 2020, 11:23
Portfolio Finished mi stále nefunguje (W10/Edge, W10/FFox, W7/Chrome, 3 odlišné počítače i připojení) :o(.
BTW - taky jsem jednou ráno zadával výběr v CZK. Překvapivě byl tento výběr obsažen ve dvou denních infomailech od Mintosu :o/. Bylo to tenhle týden, potvrzení výběru zatím nepřišlo (ale CZK na Mintosu bylo méně likvidní).
Co se týče nefunkčnosti Porrtfolio-Finished, tak dnes podpora obrátila:
Hi Jan,
Thank you for your message.
The fix for this issue is currently in testing mode.
I will notify you once it is implemented.
Regards,
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

barahir
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 443
Registrován: 20 čer 2017, 20:27
Reputace: 93
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od barahir » 27 kvě 2020, 12:47

Co je zase s tím autoinvestem? Ukazuje mi 35 dostupných půjček, ale neinvestuje do ničeho. :x

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 27 kvě 2020, 13:13

barahir píše:
27 kvě 2020, 12:47
Co je zase s tím autoinvestem? Ukazuje mi 35 dostupných půjček, ale neinvestuje do ničeho. :x
Vůbec nic. To je normálka :o).

Ne vážně, to není nic neobvyklého. Trochu mě překvapuje, že to ještě někoho překvapuje.
Jinak se v Mintosu asi dost hrabou, včera mi jednu dobu nešlo kupovat ani manuálně, objevovaly se i nějaké dosud neznámé hlášky...
Ale Portfolio-Finished mi furt nefunguje... :o/.
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

barahir
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 443
Registrován: 20 čer 2017, 20:27
Reputace: 93
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od barahir » 27 kvě 2020, 13:16

Jan píše:
27 kvě 2020, 13:13
Ale Portfolio-Finished mi furt nefunguje... :o/.
A možnosti nainstalovat jiný prohlížeč / z mobilu nemáš?

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 2288
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 336
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 27 kvě 2020, 13:44

barahir píše:
27 kvě 2020, 13:16
Jan píše:
27 kvě 2020, 13:13
Ale Portfolio-Finished mi furt nefunguje... :o/.
A možnosti nainstalovat jiný prohlížeč / z mobilu nemáš?
Jak jsem psal o par prispevku vyse, 3 pocitace, 2 OS, 3 prohlizece, vse marne.
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

barahir
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 443
Registrován: 20 čer 2017, 20:27
Reputace: 93
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od barahir » 27 kvě 2020, 14:11

Aha, já myslel, že to nejde jen z EDGE.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], marekha, mithrannin, zbynhu a 25 hostů