Mintos - bug report

.
web: www.mintos.com
Odpovědět
Uživatelský avatar
Joshua
Administrátor
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 834
Registrován: 07 dub 2016, 12:41
Reputace: 179
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Joshua » 04 zář 2019, 10:57

mailo píše:
04 zář 2019, 07:46
JPT píše:
04 zář 2019, 07:18
Stalo se mi někde někdy něco podobného, ale na Mintosu ne. Zkus vymazat mezipaměť webových stránek a taky třeba cookies a to vše rači při NEotevřené stránce s Mintosem. Pokud to nezabere zkus jiný prohlížeč a pokud to bude dělat i tam, tak napiš na podporu.

A nebo taky vlastně oni to nějak překopali, tak zkus ještě, jestli máš funkční javascript.
vymazání dat z prohlížeče nepomohlo, jak zjistím že je funkční javascript? v nastavení je scriptování povolený.
Dneska jsem koukal, že se mi na dashboardu objevily načítací kolečka. Trvalo asi 5 vteřin, než se načetly veškeré údaje.
Občas mi krom pročištění pomůže zkratka ctrl+f5 nebo shift+f5, záleží jaký máš prohlížeč. Je možné, že to třeba bere staré soubory vzhledů.

Btw: jiné prohlížeče nefungují?

mailo
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 103
Registrován: 27 črc 2018, 12:51
Reputace: 21
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od mailo » 04 zář 2019, 11:55

na mobilu a doma na pc to jde, ale v práci se to od včera nezobrazuje, ostatní záložky výpis z účtu, investovat, výrer normálně načtou obsah. resetoval jsem teď celé nastavení prohlížeče a také nepomohlo
jiný prohlížeč nemůžu nainstalovat protože jsou zablokovaný instalace :lol:

Ankor
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 177
Registrován: 31 bře 2019, 13:22
Reputace: 46
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Ankor » 04 zář 2019, 12:50

Zaměstnavatel někdy monitoruje navštívené stránky a posléze blokuje ty, které zaměstnance brzdí v pracovní činnosti... :)

mailo
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 103
Registrován: 27 črc 2018, 12:51
Reputace: 21
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od mailo » 04 zář 2019, 12:52

Ankor píše:
04 zář 2019, 12:50
Zaměstnavatel někdy monitoruje navštívené stránky a posléze blokuje ty, které zaměstnance brzdí v pracovní činnosti... :)
nn to bych se nemohl ani přihlásit :D a ne že by byla smazanej jenom obsah overview :D

Uživatelský avatar
vyvar z ovaru
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 897
Registrován: 29 lis 2017, 13:50
Reputace: 232
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od vyvar z ovaru » 04 zář 2019, 13:54

Joshua píše:
04 zář 2019, 10:57
Dneska jsem koukal, že se mi na dashboardu objevily načítací kolečka. Trvalo asi 5 vteřin, než se načetly veškeré údaje.
Tohle se mi stalo vcera poprve. Misto vsech ciselnych udaju byly kolecka.

mailo
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 103
Registrován: 27 črc 2018, 12:51
Reputace: 21
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od mailo » 04 zář 2019, 14:27

vyvar z ovaru píše:
04 zář 2019, 13:54
Joshua píše:
04 zář 2019, 10:57
Dneska jsem koukal, že se mi na dashboardu objevily načítací kolečka. Trvalo asi 5 vteřin, než se načetly veškeré údaje.
Tohle se mi stalo vcera poprve. Misto vsech ciselnych udaju byly kolecka.
když jsem to pustil na osobním PC tak tam tyky běhaly kolečka cca 5-10 sec.

JPT
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 422
Registrován: 25 zář 2016, 15:01
Reputace: 70
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od JPT » 04 zář 2019, 15:17

mailo píše:
04 zář 2019, 07:46

vymazání dat z prohlížeče nepomohlo, jak zjistím že je funkční javascript? v nastavení je scriptování povolený.
Já vlastně ani pořádně nevím. Ve Firefoxu už ani nenajdu, jestli je javascript povolený nebo ne. https://www.java.com/en/download/installed.jsp tady to píše, že nejde spustit javascript plugin a tady https://www.whatismybrowser.com/detect/ ... -installed , že java neni instalovaná nebo je deaktivovaná. Zkus se podívat přímo v nastavení Javy, jestli máš aktuální verzi.

Jestli ti to ale nejde jen v práci a jinde jo a jiným lidem taky jo, tak asi neni problém u Mintosu. Jedině v tom smylu, že to vyžaduje něco, co nemáš v práci funkční.

SomeoneWhoCare
Příspěvky: 13
Registrován: 21 srp 2019, 15:45
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od SomeoneWhoCare » 04 zář 2019, 18:07

V moderním prohlížeči můžeš stisknout klávesu [F12] a podívat se do konzole (Javascriptu), často tam je vidět zdroj problému.

Uživatelský avatar
zbynhu
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 676
Registrován: 09 srp 2017, 09:48
Reputace: 275
Bydliště: Holice
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od zbynhu » 06 zář 2019, 13:06

Od té poslední aktualizace se mi čím dál častěji stává, že odkliknu nákup, žádná hláška ve smyslu, že půjčka už není dostupná nevyskočí, ale ani se mi nedá do košíku. Ruční nákupy začínají být pěkná otrava...
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (13.28 KiB) Zobrazeno 633 x

cmel.da
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 161
Registrován: 29 kvě 2018, 11:53
Reputace: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od cmel.da » 06 zář 2019, 20:18

Jo dneska ráno tam byla jedna půjčka Lime Zaim s možností investice asi 200 Eur, ale když ji člověk rozkliknul, tak tam bylo k investici 1.5 Eur. ..... a asi hodinu tam visela jako nabídka k investici.

Uživatelský avatar
Jan
writerP2P
Gold pen
Gold pen
Příspěvky: 1870
Registrován: 31 srp 2016, 10:04
Reputace: 235
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Jan » 06 zář 2019, 20:41

cmel.da píše:
06 zář 2019, 20:18
Jo dneska ráno tam byla jedna půjčka Lime Zaim s možností investice asi 200 Eur, ale když ji člověk rozkliknul, tak tam bylo k investici 1.5 Eur. ..... a asi hodinu tam visela jako nabídka k investici.
To je celkem normální. To je to, čemu říkám, že jim nesouhlasí seznamy. Třeba se stane, že je více než na stránku půjček (třeba přes 100) a pokud dá člověk "Invest in all", tak reálně jich je dostupných třeba 20 :o/.
Co popisuje zbynhu se mi taky začalo stávat, ale bral jsem to jako zkratku k "nedostupné", protože to bylo o pár kliků kratší, než až když potvrzení objednávky bylo neúspěšné...
Mám zkušenosti s:
Banky: Airbank.cz , Fio.cz/sk , mbank.cz , expobank.cz, ... celkem cca 10 bank
Devizové společnosti: RoklenFX
P2P: Mintos.com, Roger.cz (dříve Investaukce.cz)
---
Mintos referral: www.mintos.com/cs/ref/8S41UT
---

JPT
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 422
Registrován: 25 zář 2016, 15:01
Reputace: 70
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od JPT » 10 říj 2019, 15:44

Chodí vám denní shrnutí mejlem ? Mě včera a dnes nedošlo.

Uživatelský avatar
zbynhu
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 676
Registrován: 09 srp 2017, 09:48
Reputace: 275
Bydliště: Holice
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od zbynhu » 10 říj 2019, 15:46

JPT píše:
10 říj 2019, 15:44
Chodí vám denní shrnutí mejlem ? Mě včera a dnes nedošlo.
Mně chodí teď pravidelně.

cmel.da
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 161
Registrován: 29 kvě 2018, 11:53
Reputace: 16
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od cmel.da » 10 říj 2019, 21:15

Mně taky chodí.

Uživatelský avatar
MirEgg
Bronze Průpiska
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 204
Registrován: 26 bře 2019, 00:07
Reputace: 91
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od MirEgg » 10 říj 2019, 23:36

JPT píše:
10 říj 2019, 15:44
Chodí vám denní shrnutí mejlem ? Mě včera a dnes nedošlo.
Chodí. Nespadlo ti to do spamu?

JPT
Silver pen
Silver pen
Příspěvky: 422
Registrován: 25 zář 2016, 15:01
Reputace: 70
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od JPT » 10 říj 2019, 23:56

Ve spamu nic neni. Zkusím jim napsat.

JardaBr
Příspěvky: 4
Registrován: 06 srp 2019, 13:20
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od JardaBr » 11 říj 2019, 07:47

Zkus si to v nastavení účtu vypnout a pak zas za chvili zapnout..

Fago
Příspěvky: 4
Registrován: 21 srp 2019, 19:28
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Fago » 13 říj 2019, 12:20

Fago píše:
26 srp 2019, 17:40
Ted mi Mintos napsat Error pri posilani pres Trustly - "An unknown error occured. Our support department has been notified about the error. Please try again in couple of hours."

Penize to z banky odecetlo, tak doufam, ze to dorazi.

Stavalo se nekomu?

Diky

zzzz.jpg
Prisel jsem na to, ze jsem posilal ze sporiciho uctu. Po druhe stejna situace.

Ankor
Bronze pen
Bronze pen
Příspěvky: 177
Registrován: 31 bře 2019, 13:22
Reputace: 46
Kontaktovat uživatele:

Re: Mintos - bug report

Příspěvek od Ankor » 13 říj 2019, 12:55

Podruhé co? Taky že spořícího? Trustly měl teď nějaký výpadek, může to být tím.
Pokud penize nedorazí na cílový účet, vrátí se ti.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Aleš, hellus a 9 hostů