Lendermarket - zkušenosti investorů
- DonArmando
- Bronze pen
- Reputace: 115
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lendermarket - zkušenosti investorů
Takový dotaz. Jak se manuálně reinvestují ty Pending Payments? Když vlezu na výběr půjček, tak když mám dostupnou balanci 0, tak mě to nepustí investovat...
- zbynhu
- Administrátor
-
Gold pen
- Reputace: 2141
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevím, jestli Ti chci raditDonArmando píše: ↑09 lis 2023, 09:06Takový dotaz. Jak se manuálně reinvestují ty Pending Payments? Když vlezu na výběr půjček, tak když mám dostupnou balanci 0, tak mě to nepustí investovat...

Psali to v jednom z mailů, postup má být:
Ale vážně si to rozmysliStep 1: Choose a loan by clicking on any available loan listed on our Loan Listings page.
Step 2: Once you've selected a loan, pick an amount to reinvest from the "Reinvest Pending Payments" table. Click on "Invest" next to the Pending Payment amount you wish to reinvest. Please note that you can only reinvest from the displayed Pending Payment amounts that are eligible for reinvestment based on your chosen LO and the loan's Available Amount.
Step 3: Finally, read and accept the terms and conditions.

Pravidelné detailní rozbory mého P2P portfolia (Mintos, Lendermarket, Peerberry, Robo.cash, Bondster, Afranga, Upvest, Esketit) za uplynulé čtvrtletí vždy na P2Ptrhu začátkem každého kvartálu.
- LuckyLuke
- writerP2P
-
Gold pen
- Reputace: 1496
- Kontaktovat uživatele:
- já to včera vyzkoušelDonArmando píše: ↑09 lis 2023, 09:06Takový dotaz. Jak se manuálně reinvestují ty Pending Payments? Když vlezu na výběr půjček, tak když mám dostupnou balanci 0, tak mě to nepustí investovat...
Např. Půjčky Španělsko
1. zvolit přehled půjček - vyfiltrovat si Creditstar Španělsko - např. 18%, 1M
2. pak zvolit investovat částku z PP, zobrazí se např. 3 půjčky od téhož poskytovatele v PP a jen se na to klikne, poté se ještě zaškrtne 2 x souhlas a hotovo
Obdobně půjčky Estonsko či Polsko.
Ponzi jede dál.
-
- Silver pen
- Reputace: 312
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak prosím dejte vědět, jestli jste díky tomu dostali i něco do balance k výběru 

-
- Gold pen
- Reputace: 343
- Kontaktovat uživatele:
tak pak dejte vědět jak to nakonec dopadlo, jsem rád že jsem z tama včas odešel, jen to wowwo na mintosu mě docela štveLuckyLuke píše: ↑09 lis 2023, 14:56- já to včera vyzkoušelDonArmando píše: ↑09 lis 2023, 09:06Takový dotaz. Jak se manuálně reinvestují ty Pending Payments? Když vlezu na výběr půjček, tak když mám dostupnou balanci 0, tak mě to nepustí investovat...
Např. Půjčky Španělsko
2. pak zvolit investovat částku z PP, zobrazí se např. 3 půjčky od téhož poskytovatele v PP a jen se na to klikne, poté se ještě zaškrtne 2 x souhlas a hotovo
Ponzi jede dál.

-
- Silver pen
- Reputace: 184
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to připadalo nějaký složitý . Dal jsem autoinvest s limitem 20 eur celkem a ono mi to nic z PP nevzalo a nezainvestovalo nic. Zkoušel jsem manualne investovat z pp a to taky nešlo. Obojí jsem dělal intuitivně, asi ne úplně podle návodu.LuckyLuke píše: ↑09 lis 2023, 14:56- já to včera vyzkoušelDonArmando píše: ↑09 lis 2023, 09:06Takový dotaz. Jak se manuálně reinvestují ty Pending Payments? Když vlezu na výběr půjček, tak když mám dostupnou balanci 0, tak mě to nepustí investovat...
Např. Půjčky Španělsko
Ponzi jede dál.
Jinak myslím, že pending payments ještě nějakou dobu zůstanou vysoké, protože se blíží splátky dluhopisů a ty budou chtít z něčeho vyplatit...
Zatím nechávám běžet pending payments s urocenim 18 procent a nic víc mě nenapadá, co se dá dělat...
- LuckyLuke
- writerP2P
-
Gold pen
- Reputace: 1496
- Kontaktovat uživatele:
- u LM jsem stáhnul 64% vkladu
- u Mintosu jsem po COVID krizi stáhnul vše, PP po 3,5 roku není stále splaceno, ve Wowwo mám jen 21 euro, což si můžou nechat
- díky stažení financí z Mintosu jsem na Degiro udělal nákup ETF ve správnou chvíli a mám tam zisk větší o 50 % než zisk u Mintosu a LM dohromady
- už mě několikrát napadlo, kdyby investorům neříkali, že mají problémy s tokem peněz, tak jsme mohli jet dále spokojeně ala Ponzi Varks šrot u Mintosu i LM
- u LM se reinvestování PP musí udělat ručně
- DonArmando
- Bronze pen
- Kontaktovat uživatele:
Tak Lendermarket mi dnes poslal 4.700 eur. Přímo do Available Balance. Většinou Polsko a trochu DK a Švédsko. Že by se blýskalo na lepší časy;)
- Přílohy
-
- Screenshot_20231113_132035_Chrome.jpg (294.74 KiB) Zobrazeno 1087 x
-
- Screenshot_20231113_132002_Chrome.jpg (410.99 KiB) Zobrazeno 1087 x
Naposledy upravil(a) DonArmando dne 13 lis 2023, 20:20, celkem upraveno 1 x.
- Jan
- writerP2P
-
Jan
- Reputace: 1070
- Kontaktovat uživatele:
Tak v mém případě nic.DonArmando píše: ↑13 lis 2023, 13:26Tak Lendermarket mi dnes poslal 4.700 eur. Přímo do Available Balance. Většinou Polsko a trochu DE a Švédsko. Že by se blýskalo na lepší časy;)
Kolik jsi měl celkově v PP?
Ale aspoň že někomu něco chodí. Spíš jsem počítal, že teď před dluhopisy to nebude. Tak teď ještě aby něco přišlo i mně, no.
Zkušenosti:
P2P: Mintos, Lendermarket, Afranga, Roger(dříve Investaukce)
Devizové spol.: RoklenFX
Zdroje:
explorep2p.com/mintos-lender-ratings/
p2p.holdings/mintos
beyondp2p.com/platforms/mintos/loan-originators
BTW
CO<JAK<PROČ
Zdroje:
p2p.holdings/mintos
BTW
CO<JAK<PROČ
- DonArmando
- Bronze pen
- Kontaktovat uživatele:
Mám přístup na 3 účty a tenhle jediný měl AI nastaveny poslední rok v podstatě beze změny a nonstop aktivovány. Takže PP byly vždycky tak do 1.000 eur. U ostatních účtů nic nepřišlo, jeden má AI pozastaveny od srpna a druhý větší má AI aktivní pouze na Estonsko, Dánsko a Švédsko a PP se hromadí z PL a ES půjček.
Moje teorie je taková, že 18.11. končí "No Withdrawal Period for 2,5% bonus" z kampaně, která běžela od 14.7.-4.9., tak poslali peníze a doufali, že je vyberu. Aby pak v lednu nemuseli platit ten cashback. Ale to je jenom moje teorie.
Taky jsem čekal, že před splátkami dluhopisů se platby z LM pozdrží dál. Plus před Vánoci mají úvěrové společnosti sezónu a žně, tak další důvod na pozdržení.
Moje teorie je taková, že 18.11. končí "No Withdrawal Period for 2,5% bonus" z kampaně, která běžela od 14.7.-4.9., tak poslali peníze a doufali, že je vyberu. Aby pak v lednu nemuseli platit ten cashback. Ale to je jenom moje teorie.
Taky jsem čekal, že před splátkami dluhopisů se platby z LM pozdrží dál. Plus před Vánoci mají úvěrové společnosti sezónu a žně, tak další důvod na pozdržení.
- Jan
- writerP2P
-
Jan
- Kontaktovat uživatele:
...osobně mi přijde, že se z toho nic moc vyvodit nedá... No, tak snad něco pošlou a bude to víc než minulých 0,0x% :o/DonArmando píše: ↑13 lis 2023, 15:07Mám přístup na 3 účty a tenhle jediný měl AI nastaveny poslední rok v podstatě beze změny a nonstop aktivovány. Takže PP byly vždycky tak do 1.000 eur. U ostatních účtů nic nepřišlo, jeden má AI pozastaveny od srpna a druhý větší má AI aktivní pouze na Estonsko, Dánsko a Švédsko a PP se hromadí z PL a ES půjček.
Zkušenosti:
Zdroje:
p2p.holdings/mintos
BTW
CO<JAK<PROČ
Zdroje:
p2p.holdings/mintos
BTW
CO<JAK<PROČ
-
- Bronze pen
- Reputace: 83
- Kontaktovat uživatele:
Stav: od září vůbec nic.
-
- Silver pen
- Reputace: 184
- Kontaktovat uživatele:
Tu available balance 4.7 tis Eur ti docela závidím. Ale těch 30k zainvestovanych moc ne...DonArmando píše: ↑13 lis 2023, 13:26Tak Lendermarket mi dnes poslal 4.700 eur. Přímo do Available Balance. Většinou Polsko a trochu DK a Švédsko. Že by se blýskalo na lepší časy;)
- DonArmando
- Bronze pen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak fešáci z Creditstaru mají v Estonsku v Tallinnu nové kanceláře, dneska se jimi pochlubili a vypadají celkem dobře: https://www.youtube.com/watch?v=ysAM_nxnpHA
-
- Bronze pen
- Kontaktovat uživatele:
Tyhlety firmy plné stejně starých mladých lidí mě trochu děsí.
- DonArmando
- Bronze pen
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska přišly další eura přímo do Available balance...vesměs DK, SE a PL
- Jan
- writerP2P
-
Jan
- Kontaktovat uživatele:
Zní to dobře, že se alespoň někde splácí, nicméně, jako v případě ostatních, v mém případě bez pokroku :o/.DonArmando píše: ↑20 lis 2023, 07:58Tak dneska přišly další eura přímo do Available balance...vesměs DK, SE a PL
Zkušenosti:
Zdroje:
p2p.holdings/mintos
BTW
CO<JAK<PROČ
Zdroje:
p2p.holdings/mintos
BTW
CO<JAK<PROČ
-
- Bronze pen
- Kontaktovat uživatele:
Hezký. Já jim dnes na support napsal jestli jsou Ponzi schéma a kde jsou moje peníze. Jsem zvědavej, co se dozvím 

- Namor
- Gold pen
- Reputace: 1461
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že se nedozvíš nic resp. nic nového.
pro info
Na telegramu delší dobu sleduji vlákna k jednotlivým platformám (Mintos, lendermarket, Afranga, Lande, Esketit). Vždy se někde něco vynoří jako žhavé téma a raketově vyletí počet příspěvků. Nyní vede lendermarket a všemožné spekulace na téma PP a stav Creditstaru. Za stejné období jsem měl 808 nepřečtených příspěvků ve vlákně LM, na Mintosu jen 104, 20 Lande, 20 Robocash....
Svoji cestu investičním světem popisuji v investičním deníku: viewtopic.php?f=58&t=693
-
- Gold pen
- Reputace: 343
- Kontaktovat uživatele:
a to stihaš čístNamor píše: ↑20 lis 2023, 20:18Obávám se, že se nedozvíš nic resp. nic nového.
pro info
Na telegramu delší dobu sleduji vlákna k jednotlivým platformám (Mintos, lendermarket, Afranga, Lande, Esketit). Vždy se někde něco vynoří jako žhavé téma a raketově vyletí počet příspěvků. Nyní vede lendermarket a všemožné spekulace na téma PP a stav Creditstaru. Za stejné období jsem měl 808 nepřečtených příspěvků ve vlákně LM, na Mintosu jen 104, 20 Lande, 20 Robocash....