Lime Zaim - diskuze k poskytovateli

K diskusím: Aventus; Capital Service; Creditstar; Delfin Group; Finitera; Finko; ID Finance; IDF Eurasia; IuteCredit; Lime Zaim; Mogo; StikCredit; Sun Finance; Wowwo;
Odpovědět
zbynhu
Administrátor
Gold pen
Gold pen
Reputace: 2086
Kontaktovat uživatele:

Lime Zaim - diskuze k poskytovateli

Příspěvek od zbynhu » 22 zář 2020, 10:32

Lime Zaim – popis společnosti
Lime Zaim je ruský nebankovní poskytovatel krátkodobých spotřebitelských půjček patřící do skupiny Lime Credit Group (ta je aktivní dále na trzích v Mexiku a Jihoafrické republice).

Lime Zaim bylo založeno v roce 2013, má 132 zaměstnanců a v roce 2019 poskytlo půjčky v přepočtu za 51 milionů EUR. Své služby poskytuje kompletně online. Lime Zaim poskytuje klientům buď jednorázové krátkodobé půjčky anebo až 24 měsíční půjčky na splátky.

Lime Zaim spolupracuje od července 2018 s platformou Mintos a jeho nabídky objevují také na Bondsteru.

Lime Zaim – základní data
Rok založení: 2013
Podporované měny půjček: EUR
Průměrný roční výnos: 10 – 15%
Splatnost nabídek: 10 dní – 24 měsíců
Buyback garance pro nabízené půjčky: ano
Nabídka zajištěných půjček: ne
ExploreP2P rating: 56
Mintos Rating: B
Web poskytovatele: http://limecreditgroup.com/

Pro další informace o poskytovateli a přehled hodnocení poskytovatele dalšími investory přejděte na příslušnou stránku webu P2Ptrh.cz.
Pravidelné detailní rozbory mého P2P portfolia (Mintos, Lendermarket, Peerberry, Robo.cash, Bondster, Afranga, Upvest, Esketit) za uplynulé čtvrtletí vždy na P2Ptrhu začátkem každého kvartálu.

gulliver
Gold pen
Gold pen
Reputace: 338
Kontaktovat uživatele:

Re: Lime Zaim - diskuze k poskytovateli

Příspěvek od gulliver » 15 úno 2021, 14:32

Co jsem se díval, tak PP ve statistikách jsou už 3 dny, u mě PP je však přes 5 dní. Do toho už nevydávají nějakou dobu nové půjčky na PM. Snad to není ticho před bouří.

gulliver
Gold pen
Gold pen
Reputace: 338
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gulliver » 15 úno 2021, 14:35

zbynhu píše:
22 zář 2020, 10:32
Web poskytovatele: http://en.limecreditgroup.com/
jinak ten web s tím "en" na začátku nefacha, je potřeba odstranit "en."

zbynhu
Administrátor
Gold pen
Gold pen
Reputace: 2086
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbynhu » 15 úno 2021, 15:06

gulliver píše:
15 úno 2021, 14:32
Co jsem se díval, tak PP ve statistikách jsou už 3 dny, u mě PP je však přes 5 dní. Do toho už nevydávají nějakou dobu nové půjčky na PM. Snad to není ticho před bouří.
Mintos minulý týden nezveřejnil report Pending payments... Už se jim to párkrát stalo a ke stažení byl pak až začátkem dalšího týdne. Dnes ale zatím také nic... Tak snad to u Lime nebude nic zásadního.
Pravidelné detailní rozbory mého P2P portfolia (Mintos, Lendermarket, Peerberry, Robo.cash, Bondster, Afranga, Upvest, Esketit) za uplynulé čtvrtletí vždy na P2Ptrhu začátkem každého kvartálu.

Jan
writerP2P
Jan
Jan
Reputace: 1064
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan » 15 úno 2021, 20:54

zbynhu píše:
15 úno 2021, 15:06
gulliver píše:
15 úno 2021, 14:32
Mintos minulý týden nezveřejnil report Pending payments... Už se jim to párkrát stalo a ke stažení byl pak až začátkem dalšího týdne. Dnes ale zatím také nic... Tak snad to u Lime nebude nic zásadního.
Please note the Paid interest may include some historic amounts, for example, if a lending company has paid interest that was due in previous periods. Starting with mid-February 2021, pending payment updates are being shared on a bi-weekly basis.

(https://www.mintos.com/en/pending-payments-updates/)
Zkušenosti:
P2P: Mintos, Lendermarket, Afranga, Roger(dříve Investaukce)
Devizové spol.: RoklenFX

Zdroje:
explorep2p.com/mintos-lender-ratings/
p2p.holdings/mintos
beyondp2p.com/platforms/mintos/loan-originators

BTW
CO<JAK<PROČ

Odpovědět