cendlerqm píše: ↑18 lis 2023, 08:32
Zdravim jak je to na Lande s oveřovanim přijmu? Při registraci vše v probehlo v pořadku, moc toho po mne nechteli jen klasika občanku, pas. Poslal jsem tam nejake stovky eur tak se chci zeptat jestli na mne nenabehnou až tam pošlu nejake vyšši časky.
Jako nejsem žadnej mafian

jen je to strašna buzerace. Na Mintosu nechybelo moc a chteli po mne uz i spotrebovanej toaletni papir za poslednich 5 let.
Ale pochopil jsem ze tam maji jinou oveřovaci platformu jak Mintos.
Na Lande jsem od roku 2021 a nikdy po mě nic nechtěli. Ani to upřímně nečekám, protože oproti Mintosu je Lande dle mého více punk. Punk míněno procesně, informačně, chybovost informací na webu.... Je to znát, že se jedná o malou platformu. Často investoři na telegramu píší Lande co má obsahově opravit u informací o projektech.
Připrav se, že se jedná o p2p investice s mnohem horší likviditou. Mnohé projekty mají dlouhá zpoždění. Přestože existuje sekundární trh, tak když farmář neplatí 4 a více měsíců, tak se to mnozí snaží prodat, neboli nemusí být jednoduché najít kupce na sekundárním trhu.
Pokud investor věří, že to Lande nakonec vše vymůže (což se zatím vždy stalo), tak OK. Není to pro pro investory, co psychicky špatně snáší dlouhá zpoždění.
Doporučil bych začít s menšími částkami. Ověřit, zda mi to sedí, a pak teprve více investovat.