Teď jsem koukal že se na Fundliftu někdo ptal proč Gukon má poslední zveřejněnou závěrku z roku 2014...jsem zvědav jaké bude vysvětlení, ale divím se že společnost která nesplňuje základní zákonné požadavky se na Fundliftu vůbec objeví...

Teď jsem koukal že se na Fundliftu někdo ptal proč Gukon má poslední zveřejněnou závěrku z roku 2014...jsem zvědav jaké bude vysvětlení, ale divím se že společnost která nesplňuje základní zákonné požadavky se na Fundliftu vůbec objeví...
Zvlastni. Stejny mail mi prisel taky a myslel jsem si, ze nejaka nabidka bude teprve zverejnena. Tech regulaci je uz nejak prilis...Carhir píše: ↑31 led 2019, 12:29Předpokládám že se jednalo o email shrunující novinky v businessu, nešlo o klasický reminder že na Fundliftu je nová emise jaké byly posílány dříve.
Známý co na Fundliftu investuje též se na toto ptal a bylo mu řečeno že díky nějaké nové evropské regulaci Fundlift v tuto chvíli nemůže aktivně inzerovat nové nabídky emisí(!)![]()
Asi se budes muset zeptat na podpore... pekne poprosit, smutne kouknout a tak...
Tak jsem ted cistil maily a dotaznik nasel, vcetne dvou vet:
Tak finanční výkazi, ihned dohrány na Fundlift, což je dobrý signál, nicméně pokud je něco dáno zákonem, tak by se to mělo plnit a né až, když se někdo na to zeptá
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host